header

Bel mij!

Wij zijn in het bezit van het landelijk erkende keurmerk Blik op Werk Arbeid. Dit staat garant voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze re integratie- en outplacement diensten.

Uit de jaarlijkse resultatenaudit blijkt dat wij telkens de norm van 80% voor het aantal succesvol beëindigde trajecten ruimschoots behalen. Onze klanttevredenheid is door onze opdrachtgevers ook in het afgelopen jaar weer met 8,1 gewaardeerd!

Certificering en de meerwaarde

Het Blik op Werk Keurmerk Arbeid biedt opdrachtgevers en deelnemers een garantie voor de kwaliteit van dienstverlening. Als gecertificeerd re-integratiebureau onderscheiden wij ons met name op de aspecten:

Afspraken nakomen
Deskundigheid/ stapsgewijze begeleiding
Snelheid van reageren
Communicatie en Verslaglegging

 Bereikbaarheid van de begeleider

Ons keurmerk biedt tal van werkgevers subsidievoordelen wanneer zij een re-integratie tweede spoor traject bij ons bureau opstarten. Dit geldt voor organisaties die onder één van de volgende CAO's vallen:

 Metaal en Techniek
 Textielverzorging
 Bouwnijverheid
 Bedrijfsraad voor motorvoertuigen & tweewielerbedrijf
Technisch installatiebureau

Resultaten

Om het keurmerk te behalen, worden er een aantal zaken onafhankelijk gemeten. Er vindt een resultatenaudit plaats waarin getoetst wordt of de volgende resultaten conform eisen behaald zijn:

 Kwaliteit van de organisatie

 Waarborgen privacy

 Managen van klachten

 Waarborgen kwaliteit personeel

 Duurzame inzetbaarheid

Nakomen van gemaakte afspraken waarin de norm voor het aantal succesvol beëindigde re-integratie- en outplacement trajecten (80%)
   behaald dient te zijn.

Daarnaast is door het onderzoeksbureau een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Hierin is vastgesteld dat de norm (6,5) ruimschoots is behaald, onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 8,1.

Klanten hebben o.a. de volgende reacties gegeven:

"Ik ben nog nooit zo goed begeleid en begrepen"

"Het heeft mij geholpen mijn doel te bereiken: een betaalde baan. Dit geldt voor het merendeel van mijn groep. het korte traject, op werk toegespitste lessen en keuze aan stages, maakt dat het doel heel snel dichtbij komt."

"Het komt op mij over als een degelijke, deskundige organisatie. Ik zou InterTransfer zeker aanbevelen aan aanderen. Ik ben met veel plezier naar de lessen gegaan."

"Goede communicatie, duidelijke doelen, korte lijntjes en fijne begeleiding."

"Door de gesprekken bij InterTransfer ben ik veranderd van iemand die hoopte op een baan naar iemand die kon kiezen tussen functies."

"Zeer betrouwbare partner in het maken en nakomen van afspraken."

"Ik vond de begeleiding prettig, duidelijk en ik heb er veel van geleerd. Mijn coach had oog voor details, stond open voor mijn mening en heeft mij erg goed geholpen. Dankzij haar tips en begeleiding met solliciteren heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en een leuke baan gevonden."

"De respectvolle houding en een goed luisterend oor om te bepalen wat belangrijk voor mij was, maar nooit uit het oog verliezend wat het doel was is men tot een gezamenlijke oplossing gekomen. In het begin was er ruimte om te 'rouwen' voor wat er niet meer was en daarna voor wat er gaat komen. Dit gaf ruimte en uiteindelijk een opgewekt gevoel om iets nieuws te starten."

Waarmee kunnen wij u helpen?

Bel: 026 - 355 72 77
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Laat ons contact opnemen: contactformulier