header

Bel mij!

Oplossingen bij re-integratie & outplacement


Als uw medewerker moet re-integreren (re-integratie eerste spoor of re-integratie tweede spoor) of u moet om een andere reden afscheid van hem nemen, heeft de inschakeling van een re-integratiebureau absolute meerwaarde. Door goede advisering en begeleiding is de kans op een succesvol resultaat immers het grootst.

Onze re-integratie en outplacement trajecten bieden u als werkgever of HR medewerker het maatwerk waarmee uw medewerker(s) en u het beste geholpen zijn.

Indien u afscheid moet nemen van uw werkplek is het waardevol om ondersteuning te ontvangen bij de acceptatie van de situatie en het verkrijgen van ander werk. Wij verzorgen in dit kader effectieve en doelgerichte outplacementtrajecten. Wij bieden passende dienstverlening aan in de vorm van coaching en omscholing. In deze trajecten is alles gericht op het bieden van de begeleiding en advisering die nodig is om u naar een nieuwe werkgever te begeleiden. Wij helpen graag om nieuwe (loopbaan)kansen te zien en te grijpen!

Op zoek naar een maatwerk re-integratie 1e of 2e spoor traject? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!


 

lees meer

Unieke mogelijkheid om snel in het bezit te komen van een diploma/ certificaat én een baan te vinden!

 

 

lees meer

Voor het uitvoeren van o.a. een haalbaarheidsonderzoek re-integratie of (ondernemers)coaching bent u bij ons ook op het juiste adres.

lees meer

Sta jij in de startblokken om te groeien als ondernemer?

lees meer