Vinaora Nivo Slider 3.x
Bel mij!

Ontwikkeladvies gratis ontvangen, meld je nu aan! =VOL

Loopbaancoaching gratis voor jou beschikbaar: vanaf december biedt de overheid opnieuw aan alle werkenden (werknemers, ondernemers, ZZP’ers) en werkzoekenden in Nederland de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een gratis ontwikkeladvies. Dit maakt onderdeel uit van het NLWerktDoor crisisprogramma.

Limiet is bereikt, aanmelden is momenteel niet meer mogelijk.

Herken je je in één of meerdere van onderstaande situaties? Pak dan nu deze kans om met hulp van één van onze loopbaancoaches jouw koers te bepalen!

- Is jouw werk de afgelopen periode door de Corona-crisis verminderd of verdwenen?
- Is jouw werk door Corona verandert en merk je dat deze nieuwe vorm minder bij je past?
- Heeft de Corona-crisis jou aan het denken gezet over jouw toekomst en jouw loopbaan(kansen)?
- Wil je je voorbereiden op de (toekomstige) veranderingen op de arbeidsmarkt door zicht te krijgen op alternatieve functiemogelijkheden?
- Wil je meer zicht krijgen op jouw kwaliteiten, talenten en drijfveren?
- Is zelfstandig ondernemerschap (in de toekomst) een concrete optie voor mij?

Het kortdurende, concrete traject wordt afgestemd op jouw vraagstelling (maatwerk) en zal jou helpen om een eerste stap te zetten in een mogelijke (her)oriëntatie op jouw arbeidsmarktpositie. Het helpt je om zicht te krijgen op de arbeidsmarktkansen die er in deze crisis zijn. 

Je start met het invullen van een digitale arbeidsmarktscan. De resultaten worden verwerkt in een rapport en dit bevat informatie over jouw huidige en toekomstige mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Dit vormt het vertrekpunt voor de verdere begeleiding die geboden wordt in vertrouwelijke één-op één gesprekken met onze coaches. We staan stil bij wie je bent, wat je kunt, waar je interesses liggen en welke functies bij je passen. 
Aan het eind ben je in het bezit van jouw unieke, op maat gemaakte ontwikkelplan bestaande uit een persoonsprofiel en uit concrete handvatten en adviezen voor vervolgacties voor jouw loopbaan. Of je deze acties gaat uitvoeren, bepaal je zelf: jij staat aan het roer!

Al 15 jaar houden onze gecertificeerde coaches zich dagelijks met passie en betrokkenheid bezig met het begeleiden van mensen naar een nieuwe werkplek, waar hun talenten goed tot hun recht komen en ze veel werkplezier ervaren. Wij werken op een persoonlijke en no-nonsense wijze aan concrete oplossingen. Onze medewerkers zijn betrokken, gepassioneerd en daadkrachtig.

De 1 op 1 begeleiding kan op afstand (digitaal), op één van onze locaties en/ of in de vorm van wandelcoaching plaatsvinden:

Arnhem
Apeldoorn
Ede
Nijmegen
Wageningen
Veenendaal
Tiel
Zutphen

Zodra je je aanmeldt, verzorgen wij de subsidie aanvraag. Voor jou zijn er geen (extra) kosten aan verbonden.

Limiet is bereikt, aanmelden is momenteel niet meer mogelijk.

Ja, ik wil ook snel aan de slag!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer