header

Bel mij!

Re-integratie tweede spoor is aan de orde indien een medewerker langdurig ziek is en er binnen de eigen organisatie geen andere, passende functie voor hem beschikbaar is. De Wet Verbetering Poortwachter verplicht in dat geval om een re-integratie tweede spoor traject op te starten. Dit vraagt om specifieke deskundigheid en kan een eventuele loonsanctie voorkomen.

 Door met ons samen te werken, bent u verzekerd van:

Tijdswinst: wij nemen veel werk uit handen.

Kostenbesparing: door o.a. juiste dossiervorming en re-integratie activiteiten uit te voeren kan een loonsanctie veelal voorkomen worden
   of spoedig worden beëindigd.

Expertise en netwerk: onze coaches beschikken over veel bagage, tools en een specifiek netwerk om de optimale
    re-integratiedoelstellingen te bereiken.

Objectiviteit: vanuit gezonde afstand en als niet direct belanghebbende zullen wij u adviseren en indien  noodzakelijk ook confronteren,
    om zo de snelste
en meest effectieve weg naar werkhervatting te bewerkstelligen.

Optimale prijs-/kwaliteitverhouding.

Samenwerking met een gecertificeerd bureau. Wij zijn in het bezit van het Blik op Werk keurmerk waardoor kwaliteit en betrouwbaarheid van onze dienstverlening is gewaarborgd.

Wij zijn ervan overtuigd dat ieder re-integratie 2de spoor traject zijn eigen behoeften en doelstellingen kent. Daarom krijgt onze maatwerk aanpak vanaf het eerste contact de aandacht in onze omscholingen en coachingstrajecten. Tevens anticiperen wij gedurende de uitvoering van een traject op onvoorziene situaties en stellen wij het traject daar waar nodig bij. Onze oplossingsgerichte aanpak blijkt uit onze focus op arbeidsmogelijkheden en risicobeheersing.

Klik hier om ervaringen te lezen van deelnemers aan onze re-integratie tweede spoor trajecten.

Wilt u onze eigen-wijze en voortvarende aanpak ook ervaren?

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Bel:   026 - 355 72 77
Mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of vraag ons contact met u op te nemen: contactformulier