header

Bel mij!

Volg onze kortdurende omscholing Telefoniste/ Receptioniste/ Administratief medewerker en vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt!

Wij bieden een unieke combinatie van theorie en praktijk, begeleiding van één van onze coaches en werken met ervaren docenten. Samen vormt dat de perfecte aanpak voor een geslaagd traject. Succes verzekerd!

Na afloop kun je bijvoorbeeld aan de slag als: receptioniste, frontoffice medewerker, administratief medewerker, medewerker secretariaat, klantenservicemedewerker, backoffice medewerker, medewerker klantcontact en medewerker binnendienst.

De succesfactoren

In 6 maanden een certificaat (3 maanden theorie en 3 maanden praktijk)

Kleine groepen met gelijkgestemde deelnemers

Sollicitatietraining en individuele (sollicitatie) begeleiding maken onderdeel uit van de scholing

Inhoud Gegarandeerde aansluiting met de arbeidsmarkt, omdat de scholing is afgestemd op de actuele praktijkbehoefte van werkgevers. 

Inhoud en aanpak

Ons scholingstraject start met een theoretisch deel van ongeveer 3 maanden. Je krijgt 2 tot 3 dagen per week - overdag- les. Gekwalificeerde trainers en docenten verzorgen deze bijeenkomsten. Zij behandelen de theorie op een zo praktisch mogelijke manier en wisselen dit af met rollenspelen en praktijkopdrachten. Hierdoor is de scholing heel erg geschikt voor mensen die al een tijd niet meer naar school zijn geweest of zichzelf niet voor lange tijd in de schoolbanken zien zitten. Het arbeidsritme blijft in onze scholing behouden of wordt weer opgebouwd.

Ook bereiden wij onze deelnemers tijdens het theoretisch deel voor op de werkervaringsperiode (stage). Na de theorielessen gaat iedereen de opgedane kennis en vaardigheden namelijk direct in de praktijk toepassen en verder ontwikkelen. Hierdoor kom je in het bezit van relevante, recente werkervaring als receptioniste, telefoniste of administratief medewerker. Dit vergroot je sollicitatiekansen en je zelfvertrouwen!

Voor het vinden van een stageplaats (beroepspraktijkervaring) wordt eigen inzet verwacht en wij bemiddelen hier ook in. Wij zijn eindverantwoordelijk dat iedere deelnemer een plek heeft en beschikken hiervoor over een netwerk van betrouwbare, erkende leerbedrijven.

Met de persoonlijke begeleiding van onze medewerkers en de stage wordt jouw de stap naar de arbeidsmarkt een stuk kleiner!

Brochure Telefoniste/ Receptioniste/ Administratief medewerker

Wat vinden deelnemers: Marit, Dorien,  Anneke
en Ineke

Praktische zaken

  • Meerdere startmomenten per jaar
  • Individuele (sollicitatie)begeleiding
  • Geen vooropleiding vereist
  • Leslocaties: Arnhem en Utrecht (goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer)
  • Werkervaringsplek (stage) in eigen woonomgeving
  • Lessen doordeweeks (overdag)
  • Deelname is mogelijk vanuit uitkering, outplacement, transitievergoeding, re-integratie, herintreder, bijscholing etc.*
  • Voor alle leeftijden geschikt: wij hebben de afgelopen jaren deelnemers van verschillende leeftijden (20 tot 50+) geschoold en succesvol begeleid naar een nieuwe baan!

Contact?

026-355 72 77
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactformulier

* kosten zijn op aanvraag beschikbaar.