header

Bel mij!

Oplossingen bij re-integratie & outplacement


Als uw medewerker moet re-integreren (re-integratie eerste spoor of re-integratie tweede spoor) of u moet om een andere reden afscheid van hem nemen, heeft de inschakeling van een re-integratiebureau absolute meerwaarde. Door goede advisering en begeleiding is de kans op een succesvol resultaat immers het grootst.

Onze re-integratie en outplacement trajecten bieden u als werkgever of HR medewerker het maatwerk waarmee uw medewerker(s) en u het beste geholpen zijn.

Gratis loopbaancoaching voor jou beschikbaar: vanaf maart biedt de overheid opnieuw de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een gratis ontwikkeladvies.

Indien u afscheid moet nemen van uw werkplek is het waardevol om ondersteuning te ontvangen bij het vinden van ander, passend werk. Wij verzorgen in dit kader effectieve en doelgerichte outplacementtrajecten. Wij bieden dienstverlening aan in de vorm van coaching en omscholing. In onze trajecten is alles gericht op het bieden van de begeleiding en advisering die nodig is om u naar een nieuwe werkgever te begeleiden. Wij helpen graag om nieuwe (loopbaan)kansen te zien en te grijpen!

Op zoek naar een maatwerk re-integratie 1e of 2e spoor traject? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!


 

lees meer

Unieke mogelijkheid om snel in het bezit te komen van een diploma/ certificaat én een baan te vinden!

 

 

lees meer

Voor het uitvoeren van onder andere een haalbaarheidsonderzoek     re-integratie of het re-integreren vanuit een uitkering bent u bij ons ook op het juiste adres.

lees meer