header

Bel mij!

Heel bescheiden over mijn eigen kwaliteiten ben ik in maart dit jaar aan de omscholing 'Telefoniste/ Receptioniste/ Administratief medewerker' bij InterTransfer begonnen.

Na zeven jaar werkzaam geweest te zijn als leerkracht in het onderwijs, heb ik de keuze gemaakt iets anders te willen doen. Ik hoopte dat de omscholing me naar een baan zou leiden die meer balans geeft tussen werk en privé.

Gedurende het theoretische gedeelte heb ik veel geleerd van Roeland Bridié. Hij verzorgde onder andere de sollicitatietraining. Door zijn energie, ervaring, passie, directheid, humor, maar voorál zijn enthousiasme, kun je niet anders dan stappen vooruit zetten! Zijn concrete tips en adviezen geven niet alleen inzicht en zelfvertrouwen, maar vergroten ook daadwerkelijk de kans op het vinden van een nieuwe baan. Wat ik tijdens de omscholing heb ontwikkeld: meer zelfvertrouwen in eigen kunnen, weten wat ik in huis heb en dit ook durven laten zien!

Vanuit het netwerk van InterTransfer werd mij een werkervaringsplek bij Careyn aangeboden, een organisatie voor thuiszorg, verpleging, verzorging en maatschappelijke dienstverlening. Dat beviel van beide kanten zo goed dat ik al na ongeveer één maand een baan aangeboden kreeg bij deze organisatie! Dit had ik echt niet zo snel verwacht. Na een kennismakingsgesprek en een arbeidsvoorwaardengesprek heb ik de baan aangenomen. Ik werk nu op één van de locaties van Careyn. Hier ondersteun ik 4 dagen per week de manager van behandelaren, zowel administratief als secretarieel.

Inmiddels werk ik alweer bijna twee maanden op deze plek en ik begin steeds meer mijn draai te vinden. Ik ben blij dat deze kans mij al zo snel geboden werd en ik weer balans in werk en privé mag ervaren!